Hjem / 

Om oss

Sikkerhetsalliansen AS er en totalleverandør av tekniske sikkerhetsløsninger. Vi er godt etablerte i lokalmarkedet med en rekke kunder, både private og innenfor næringsliv og offentlig sektor. Våre produkter omfatter boligalarm, kameraovervåking, brannstige, innbruddsalarm, adgangskontroll, varesikring, rådgivning og brannvarsling.

 

Sikkerhetsalliansen AS ble etablert i mai 2004 og selskapet eies i dag av Kjell Hansen og Espen Olafsen.

 

Selskapet er det eneste innen for sikkerhetsbransjen med solid lokal forankring. Våre konkurenter er store nasjonale og multinasjonale eierskap som Sector Alarm, Securitas og G4S.

 

For å kunne betjene alle typer kunder har Sikkerhetalliansen AS tilknyttet seg til en partneravtale med Nokas Alarmstasjon, som er en solid aktør innen sikkerhetmarkedet med alarmstasjon i Tønsberg.
Med sitt vekterapparat lokalt i Bodø kan vi være sikre på at vi tilbyr deg som kunde den beste utrykningsenheten i byen. 

 

Sikkerhetsalliansen AS er en totalleverandør av tekniske sikkerhetsløsninger. Vi er godt etablert i det lokale markedet i Bodø og salten med en rekke kunder, både private og innenfor næring og offentlig sektor.

 

Vårt produkttilbud omfatter boligalarm, kameraovervåking, fg-godkjent innbruddsalarm, adgangskontroll, varesikring, rådgivning, brannvarsling og annen brannsikring.

 

Fakturaadresse:

 

Sikkerhetsalliansen AS

C/O Eksakt Økonomi AS

Postboks 944

8001 Bodø